Farvespam

| ingen kommentarer

Her er lige et undervejsbillede af aftenens projekt, har malet billederammer til vores gang.
Gangen er hvid, men der er en god forklaring på valget af farver.
I rammerne skal der billeder af pigerne, sort-hvide close-ups af dem..
Jeg har brugt en super god spraymaling – den dækker næsten med et lag, fås i de rigtige farver… Brugte den også til pigernes sættekasse, da farven var den samme som I deres tapet!  Skal simpelthen videre med nogle af de projekter som jeg har I hovedet….

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: