Frej og Frida i fuld firspring

| 2 kommentarer

Så kunne Frej og Frida komme ud på deres nye fold! Og det var et hit… De gik lige så stille omkring og åd lidt græs, men ligepludselig gav de et spjæt – heldigvis mens jeg tog billeder!

IMG_2662

Da køerne så kom ud på marken ved siden af fik de set hinanden an… Indtil videre har Frej og Frida kun oplevede køer i små grupper…

IMG_2678

60 køer lige så tæt på den anden side af hegnet. tror alpakkaerne satte pris på hegnet…

IMG_2681

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Forstår godt de næsten ikke kan tøjle deres glæde over at blive sluppet løs i så frie omgivelser.Godt "knipset" Tina.

  2. Iiiiiihhh hvor skønt 🙂 På vegne af min Fridapige siger jeg: "mange tak, det er skønt med græs under fusserne!" 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: