En lørdag i syningens tegn

| 2 kommentarer

I går skulle jeg til fødselsdag hos en sød nabo, hun ønskede sig  forklæde og grydelapper – har lige fået nyt køkken, som jeg ikke vidste hvordan så ud…
Gerne stribede lilla fik jeg af vide. Det kunne jeg dog ikke løse, men fandt dette stof, som var ret enkelt. Med lilla kant ramte jeg heldigvis plet, da køkkenet er gråsort, hvid og med et lilla touch.
IMG_2495 IMG_2500 IMG_2501
Jeg er altid lidt usikker på det med hjemmelavede gaver, da man jo aldrig ved om folk rigtig kan lide det… Siger dog altid at folk må sige nej tak, hvis det er helt forkert, så finder jeg noget andet…
Hvad gør I når I giver hjemmelavede gaver?

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Fantastisk ginkgo-stof! Og de lilla kanter er bare prikken over i'et.

  2. Sejt bare sådan lige at stykke det sammen :o)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: