Knald på farverne!

| 3 kommentarer

Mon det er min underbevidsthed, der spiller mig et puds? At jeg pludselig skal strikke varme trøjer til Helena fordi hun har lungebetændelse? Neeej, så nem er jeg vel ikke…….

Garnet her er Tove fra Sandness – ren uld i rød og pink købte jeg sammen med opskrift på en lille filtet jakke – i Fredericia forrige gang – købte en str. 2 år – så nu skal den strikkes. Tror det bliver en fn lille forårsjakke, der kan holde ryggen varm!
Dejlig nemt strik i ret – sjov opskrift hvor man strikker på tværs – først det ene forstykke – så ærme, så ryg, ærme og forstykke. Raglanudtagninger og kant strikkes med det samme!

Her er jeg lige startet på forstykket!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Jeg er vild med de farver 🙂

  2. Dejlig farvekombination til små piger.

  3. Sikke produktiv du er 🙂 og dejligt med noget knald på!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: