Hvor heldig kan man være når man skal købe voksdug?!

| 3 kommentarer

Tænk at mit første indlæg omkring hus og istandsættelse er vedrørende en voksdug! Jeg er ikke udpræget begejstret for voksdug, men har indset at med børn og et spisebord, der bliver brugt til ALT, så kræver det en voksdug til vores fine sorte bord!

Jeg har kigget lidt rundt omkring, men ikke fundet noget, der faldt i min smag (ud over juledugen). Nu blev det til en stribet sag i

  • sort – som en del af møblerne
  • lilla – som køkkenbordslamper
  • lime – som sofabordslampe
  • pink – som puderne
  • turkis – som kontoret

Hvor fedt er det lige! At den så kostede en halv krig, det er jo en anden sag!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Men fin er den 🙂

    Vores nye lamper over spisebordet er i øvrigt magen til jeres, det er da lidt hyggeligt 🙂

  2. Ja, det er det da! Sjovt.. Der sker rigtig noget nu – min far og ven er på arbejdsferie og laver 1. sal =+80 kvm

  3. Ihh elsker sådan nogle blogge som din, mad, kreativ og dine børn, så jeg medlder mig self. som fast læser

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: