Dåbskager til Karoline!

| 2 kommentarer

I dag blev lille søde lækre Karoline døbt, hun er datter af nogle af vores venner. Jeg havde fået frie hænder omkring kage til dessert/kaffe!

Jeg vidste at det skulle være enkelt og ikke for pussenusset!

Moderen synger/nynner ofte, så valget faldt på børnesange! Mariehønen Evigglad fordi den er så kær, og børn elsker den – Elefantens vuggevise fordi den er skøn og ikke mindst fordi de synger den for Karoline!

IMG_2223

IMG_2228

Begge kager består af chokoladekage med brombærmousse og chokoladecreme – tror jeg er elsker brombærmousse!!! Brombærrene var fra Karolines farmor!

Jeg kan vist godt sige de bragte lykke! MEN der blev kun spist Elefantens kage… vi var ellers 51!

Alle sagde den smagte godt, så det tror jeg på!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. De er vildt søde 🙂

  2. Nøøøj, det vil jeg også kunne! Rigtig gode idéer 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: