Chokoladepapir

| 3 kommentarer

Kender du denne chokolade? Jeg har tænkt at jeg vil flette en taske af ovenstående lyserøde papir…. MEN da vi slet ikke har godt af alt det chokolade, så vil jeg høre om nogle af Jer søde bloggere her i julen vil tænke på mig hvis I spiser ovenstående chokolade… Jeg vil blive MEGET glad for at få papiret – ja, kun papiret – ikke chokolade!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Hvor mange firkanter kommer der af en plade ?

  2. 2 stykker til at folde… 3 tern…

  3. Det lyder godt nok som noget af et projekt! Imponerende hvis det lykkes. Desværre spiser jeg ikke selv så meget af lige netop de chokolader (ellers må jeg da inderømme jeg lige har spist lidt julechokolade 😉 )

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: