Umulius

| 4 kommentarer

Tja, det kan godt være sidste indlæg var gammlet materiale, men dette slår det med længder! Jeg lavede denne umulius da jeg var 15 år gammel – og det er LANG tid siden :-/

IMG_1998

Jeg husker tydeligt at mine forældre fik besøg af nogle venner, hvor hun lavede rigtig meget patchwork – vi skulle altid besøge en butik i kbh, hvor hun kiggede stof – jeg synes bare det var hyggeligt.

Hun havde opskriften på en “umulius” med – jeg kiggede på den – ingen billeder – kun tekst og lidt tegninger! og forstod INGENTING. Det var selvfølgelig lørdag eftermiddag.

Jeg fik lov til at skære min gamle skumgummimadras i stykker – min far måtte dog have gang i båndsaven. Stoffet lå i min mors gemmer og så måtte jeg jo i gang for at se hvad det var opskriften var for en dims!

IMG_1999 Jeg nænnede aldrig at give den væk – og nu har begge mine piger haft glæde af den!

Det sjove er jo at jeg i år kunne se i Fredericia at det var et kæmpe hit – der blev solgt mange forskellige umulius-kits… Tænk jeg var med i starten for en gangs skyld!

IMG_2000

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Jeg glæder mig til at sy den jeg købte materialer til i Fredericia 🙂 Men det bliver nu nok først når juleracet er overstået!

  2. Ingen opskrift, hvor kan jeg huske din kamp, og din stædighed …

  3. Dejlig ting at finde 🙂
    Jeg glæder mig også til at lave min, men er lidt i tvivl om, hvilket stof der skal bruges…

  4. Tror da du kan bruge hvad som helst – har lavet den i alm bomuld – tynd babyfløjl kan også bruges…suersess

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: