Helena 1 år

| 5 kommentarer

Den 29. april blev Helena 1 år – skønne lille unge 🙂 Hun synes det var skønt med gaver – især papir og sløjfer, men da også denne fine xylofon.

 

IMG_1276

Selvfølgelig skulle barnet holde fødselsdag med alt hvad der hører til. Da vi skulle til konfirmation på sjælland dagen inden blev det bare en mudcake med pynt – barnet kan godt lide Peter Plys så ham på en lyserød kage og så var det det! Boller og pølsehorn i fryseren klar til at lune og så hj. lavet is til kagen.

IMG_1281 IMG_1283

Dog vågnede moderen om søndagen og tænkte – vi skal da have rigtig lagkage også – op og bage bunde og så ellers overlade resten til gudmor Trine – jeg bestemte dog fyld og udseende.

Jordbær i flødeskum og så glasur, flødeskum og jordbær.

IMG_1284

Helena skulle da lige lave lidt drama når hun nu blev 1 år… Onsdag havde hun lidt feber – moderen tænkte på tænder – senere havde hun 39,5 og vi tog ud og handle ind til fødselsdagene… Da vi kom hjem stod faderen og snakkede med naboen i indkørslen, jeg tog pigerne ud af bilen og havde Helena på armen. På et tidspunkt kiggede hun bagover – på en fugl troede jeg – men hun blev ved… Prøvede at få hende til at lade være, men hun var ikke rigtig til at komme i kontakt med. Vi gik ind og ville ringe til vagtlægen, men kunne godt se noget var helt galt, så vi ringede 112. De sendte en ambulance og vi gik ud til vejen for at være klar, fik ringet til naboen om de ville hente Filippa. Da begyndte Helena at kaste op og krampe, så jeg ringede igen 112 og bad dem om at skynde sig og fortalte hvad der skete. Vi skulle gå ind og tage alt tøjet af hendeog køle hende ned med våde klude – da hun lå der på gulvtæppet holdt hun op med at trække vejret – på det tidspunkt troede vi hun var død og jeg panikkede. Jeg fik at vide at ambulancen var under 1 minut fra os og da de kom trak hun igen vejret. Hun fik ilt og kom ud i ambulancen – paramedicineren kom og hoppede også ind i ambulancen. Kørte så mod esbjerg og mødtes med akutlægen på vejen – læge og paramediciner skiftede og så fortsatte vi mod esbjerg sygehus. Lidt efter kom hun til sig selv. Vi kom på børneafdelingen og endte med at blive til næste dag. Det var et anfald af feberkramper. Årsagen til feberen blev ikke fundet, men hun har det godt…

Vi blev rystet, men det er heldigvis ufarligt at have feberkramper. Der er risiko for at hun får det igen, men vi håber hun ikke gør! Nu er vi da lidt forberedte…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

5 kommentarer

 1. Hej Tina. Pyha, det var dog skrækkelig forskrækkelse at få….. Chok, jeg kan godt forstå du panikkede, det ville jeg med garanti også have gjort hvis jeg havde stået i samme situation. Puha, godt hun har det godt igen. Tillykke med hende, 1 år. Det er stort :o) Super super flot kage du har lavet, du kan bare det der :o)
  Anette

 2. Jøsses, Tina, jeg holdt selv helt op med at trække vejret, da jeg læste det her. Godt at det gik godt!!! Og stort tillykke med hende 🙂

 3. Min store lille skattepige 🙂
  Kh gudmor Trine

 4. Sikken en forskrækkelse at få, det må ha´ været ganske forfærdeligt. Godt, at hun har det godt igen.

  Stort tillykke med 1-årsdagen – hun ser jo vældig fornøjet ud med xylofonen – det er også min erfaring med de helt små: papir, bånd og musikinstrumenter 😉 Kagerne er SÅ fine 🙂

 5. Nej sikke en forskrækkelse!! Puha…det var sørme godt som det endte, og at der kan handles hurtigt, når ting sker.
  1 år – Tillykke med den lille pige 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: