Vinterstrik til Helena

| 4 kommentarer

Her i oktober har jeg strikket en lille hue til Helena, den ene vante er også færdig og jeg mangler fisken! Det var rigtig hyggeligt at sidde med, men ren ret – nemt og lidt kedeligt i længden! Blonden på huen er strikket over de sidste 6 masker på retsiden. På handsken har jeg strikket blonden først og så strikket masker op!

IMG_0487

På billedet ses også Tante Trines hæklede jakke. Den er et hit – og så kan den maskinvaskes! Den lille Bisse ser fint tilfreds ud på billedet, men nu er huen også ganske blød – ren merino “Bambi” fra Grignasco.

Opskrifterne er fra Sødt og Blødt – den er et hit her i huset! IMG_0485

Det er første gang jeg strikker en rund snor – det var ret nemt og ret hurtigt – den er dejlig blød og kan ikke stramme så meget som en snoet. Ikke at den skal stramme i halsen, men alligevel! Den her generer i hvert fald ikke!

Den enlige handske:

06102009910

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Super sød hue , til en dejlig lille pige 🙂

  2. Det er så sødt det sæt. Nuttet model.. 🙂

  3. Hvor er den fin, ser ud som en rigtig velsiddende hue 🙂 Og sikken en pragtfuld model 🙂

  4. Tante Trines lækre skattepige 🙂 Men hun kommer da til at fryse med kun én vante 😉 Det er super sødt 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: