1/18 golfbane

| 4 kommentarer

er hvad jeg har lavet i går… Den er til min mor – dvs. hun skal have den med på job i en golfklub! Muldvarpeskuddet er lidt for at drille deres greenkeepere som bøvler RIGTIG meget med et par muldvarpe ved to af hullerne på banen.

Det er mudcake med et TYNDT lag af orangecurd/smørcreme og så smurt op med smørcreme.

Det med smørcreme er noget mærkeligt noget.. Folk synes som regel det lyder så ulækkert osv. men hvis man så siger det er det der er i franske vafler eller i fragility, så er det ligesom ok.. Her har jeg vel brugt omkring 100 g smør og 200 g flormelis – og så 3 tsk orangecurd.

DSCN3375

Meningen er at der kommer en rigtig golfbold i hullet – synes det ville være lidt fint..

Er spændt på hvad hendes kollegaer siger til den.

Jeg nyder min sidste uge af min barsel – i dag er Helena i vuggestue og så tager Filippa og jeg ud til Sigurd (den hest hun rider på) og får ham vasket og ordnet rigtig fint! Så gør det knap så meget, hvis tiden bliver mere knap når vi kommer til julestævnet.

Hun er såååå glad for at ride – og jeg nyder det næsten ligeså meget. Nu har jeg endda snakket med nogle af de andre forældre om at vi skal til at begynde på et voksenhold. Det ville være fantastisk 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Uhh..alle de kager. Du er virkelig god til det. Skønt med muldvarpen.. 🙂

  2. De kan da ikke andet end synes den er fin – så godt fundet på med muldvarpeskud og det hele 🙂

  3. Fine kage! Sjov idé.
    Jeg er nødt til snart at prøve at lave en mudcake.

  4. Hvor er den sjov 🙂
    Lyder rigtig hyggeligt med Filibarnet 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: