Strikkeweekend/WWKIP

| ingen kommentarer

Lørdag den 13. juni 2009 var Word Wide Knit in Public day – det kombinerede Strikketanterne med en strikkeweekend i Kbh.

Fredag aften stod den på thai-take-away – mums – hos Benedicte og så hyggestrik og babynusseri

12062009455

Lørdag fælles morgenmad og så tog vi til Café Flora på Nørrebro, hvor Wilferts havde lavet en KIP happening – de leverede garn og opskrift og så blev der ellers strikket babyhuer til rigshospitalets neonatalafdeling.

13062009461

Dette er min version – 20 cm i omkreds – str. MEGET lille…

Der blev babyhygget lidt mere på cafe Flora.

13062009458

Aftensmad blev det sørme også til – hvorfor kan man ikke få sodan nogle burgers i Ribe?!

13062009459

Og sådan en weekend trætter noget så grusomt..

15062009475

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: