Frøken Plet…

| 2 kommentarer

Her har vi så vores lille Frk Plet eller Mors lille Skoldkop…

Helena startede Fredag eftermiddag med ca 5 skoldkopper – nu har hun vel ca. 400 – vi har talt maven og noget af hovedet – når man aer hende på håret giver det associationer til de der orange gymnastikbolde der var populære i 80’erne… Hun kan ikke klø sig rigtigt, men er temmelig pylret. Temperaturen svinger godt op og ned mellem 37 og knap 40… HURRA for panodil stikpiller…

Hvis ikke Mormor havde været på besøg i wk, ved jeg ikke, hvordan vi skulle have klaret den med bagvagt, kagebagning, til frokost hos gode venner, ridestævne og skoldkopper!

280220101385

280220101386

Og jeg som troede at jo mindre man var, jo mindre angrebet blev man…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Å det lille menneske. Det er så synd når de bliver rigtigt slemt syge af de skoldkopper. Mine de to ældste blev begge to meget syge da de var helvoldsvis 1 og 3. Jeg sad helt alene langt opppe i Sverige, uden bil og uden mobildækning fordi min mand var på arbejde i Danmark og jeg lige holdt nogle ekstra dage med børnene inden han kom tilbage til weekenden med bilen. Det var bare SLET ikke sjovt, slet ikke da min søn næsten ikke kunne trække vejret. PUHA, jeg håber hun hurtigt bliver frisk igen.

  2. Min stakkels lille skattepige 🙁

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: