Regn…

| 1 kommentar

 

DSCN2271

Jeg måtte lige ud og se på mine roser….

DSCN2270

…og pæoner…

DSCN2273

…og pæoner, der snart springer ud…

DSCN2277

SMUKT!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Hej Tina
    Det er nogle rigtig flotte billeder af dine regnvåde havebilleder.
    Især roserne har fåt fint lys:-)
    Ellers en dejlig blog –

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: