EFTERLYSNING AF STOFREST FRA STOF2000 MED STJERNER

| 12 kommentarer

HJÆLP!!!! Jeg er ved at sy en sengerend og sengetøj i stof fra stof2000, Sigurd fik stof i julegave af mormor, men det kniber med at få det til at være der… Nu er stoffet udsolgt!

Jeg mangler 50×50 cm af varm turkis bomuldspoplin med hvide stjerner!

Har DU købt rigeligt, så vil jeg gerne købe en rest??? PLEASE hjælp mig, så jeg kan få syet den færdig og fin.

Hvis du deler dette indlæg, eller linker eller andet, vil jeg være meget taknemmelig!

stjernestof2000

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

12 kommentarer

  1. Jeg har 55 x bredden (110) liggende af den, tror jeg. Mærket sidder stadig på: bomuld turkis med stjerner nr 851864.

    Stjernerne er knap 1 cm.

    Hvis det er den, så skriv til engvang@postkasse.net

    MVH Susanne

  2. Er der nyt desangående?

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: