Strømpestrikning…

| 3 kommentarer

Jeg har købt bogen “Favorite Socks – 25 timeless designs from INTERWEAVE “ – fik strikket denne strømpe i februar… Her fremvises den af Benedicte’s lækre ben og Monsiur Moose på sidste strikkeweekend…

IMG_2342

Strømpen er strikket i electric lilla arwetta i et simpelt hulmønster – nu skal den anden så bare strikkes 🙂 lige nu er det dog haven, der trækker…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Nøøøj Tina en lækker lækker sag. Magen til smuk hjemmestrikket strømpe skal der ledes længe efter :o) Kan rigtig rigtig godt følge dig mht. "have-magneten" der er også allerpokkers stille inde hos mig, haven-magneten trækker i mig :o) Og hvor er det fedt :o)

    Dejligt forår til dig og dine.
    Kh Anette

  2. Det er en skøn bog. God fornøjelse med den:-)

  3. Kender godt det dér med at man så bare liiiige mangler at strikke nummer to 🙂 God arbejdslyst, når du når dertil. Og god fornøjelse i haven!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: