Vores nye have…

| 2 kommentarer

Efter vi er flyttet på gården vil jeg gerne hurtigt i gang med en dejlig have!
Jeg har haft have før, men da jeg har boet til leje, har det været småt med de store anlæg og formændringer. På grund af min manglende erfaring, iver for at komme godt fra start og nogle “forhindringer” i området jeg ikke kunne passe ind, bestemte jeg mig for at konsultere en havearkitekt. Vi fik fat i Lilly Ravn fra Havearkitektgruppen, som først var herude i et par timer og snakke om alle mine mange mærkelige ønsker. Hun tegnede denne skitse, som vi er meget glade for! Det var rigtig dejligt at der kom plads til næsten alle ønsker – der var mange – og der er taget hensyn til at den skal kunne passes og være overkommelig!
Da det kun er mig, der rigtig er haveinteresseret, og jeg har vel og mærke en del andre interesser også – og mit job og ikke mindst børnene, så måtte en del af haven godt være rimelig ekstensiv. Men plads til hjemmeavl, leg og brug af haven for alle i familien.
IMG_2512
Vi deler den op i 2 store dele – til venstre har vi haven omkring huset i midten – og til højre den ydre have… Hele arealet er vel 2500-3000 kvm – de to streger ned midt gennem haven er vejene ind til og udenom kostalden (en af udfordringerne!).
I år koncentrerer vi os om “forhaven og parkeringsarealet”. Planen er så at vi til efteråret skal plante læhegn/skoven som giver rammen i den ydre have.
IMG_2513
I sidste uge ryddede vi træerne i den “gamle” forhave – og i går begyndte jeg at plante bøgehæk til at indramme parkeringsarealet. Vi fortsætter i dag…. 62,5 m dobbeltrækket hæk. Heldigvis er planterne pæne. Har købt 3 årige hækplanter i str. 50-80 cm – de er heldigvis nærmere 80 end 50.
Tilsidst et par billeder fra i går…
IMG_2509IMG_2508
IMG_2510

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hold da ellers op der sker noget, jeg glæder mig til at se det 🙂

  2. Vild projekt! – det må simpelthen blive så fedt, når det hele er nået…

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: