1. skoledag – midt i skoleåret!

| 2 kommentarer

Mandag den 20. december var en meget stor dag for os – og især for Filippa! Hun startede i 0. klasse. Årsagen til at hun startede midt i året var at hun ikke kunne starte på den skole vi gerne ville – til sommer – der var for mange skrevet op.
Hun fik derfor lov til at have en prøvedag fredag inden jul. Det var gået rigtig fint og hun kunne følge rimeligt med, så hun fik lov til at starte om mandagen! Det var en stolt pige, der kom ud og købe skoletaske! Heldigvis kunne vi få den hun havde haft kig på siden i sommer…
Lidt morgentræt…IMG_2110
Morgenmad sammen allesammen, hvilket vi normalt ikke gør! Rundstykker mm på en mandag.IMG_2113
Klar til at køre – uh, det var koldt!
IMG_2117
Oppe i klassen – klar til at høre, hvor hun skal sidde!IMG_2120
Og sidste billede, taget da jeg hentede hende – om morgenen var det ikke andet end genskær fra reflekserne!
 IMG_2122
Hun er rigtig stolt og ikke mindst rigtig glad igen – har hun ikke været det sidste halve år i den børnehave hun havde skiftet til da vi flyttede!
Det er bare så dejligt og hun glæder sig meget til i morgen, hvor hun skal i skole efter juleferien!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Store tøs 🙂

  2. hvorfor ikke:)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: