Vores bryllupsgave… og Frida

| 2 kommentarer

Må vi præsentere Frej og Frida – Frej med numsen til 🙂 Frej har vi fået i gave af Benedicte, Maria & Claus, Mette og Trine & Jonas.
De er bare SÅÅÅÅ bløde! De er kommet hjem og er nu ikke helt egnet til fotografering da de har ligget i savspåner i traileren – og kan hilse og sige de sidder godt fast i ulden!
Jeg har lige været ude og strigle Frej en lille smule – de er lidt utrygge ved os, men regner med at vi i morgen kan gå en lille tur med dem og vi langsomt kan lære hinanden at kende!
På billedet står Filippa og Peter (sælger) og jeg og kigger på dem i den boks, de har boet i indtil i dag. Nu går de i en boks sammen med vores pony ved siden af køerne, som synes de er vanvittig interessante!
Prøv at tænk en lækker farve – forestil Jer at sidde og strikke i egen alpakka! (ja ja, der går lige 2 år eller noget).
IMG_2072

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Iiiiihhhhhhhh, der er så skønne 🙂 Jeg glææææææder mig til at kramme dem og filtre savspæner ud af min Frida 🙂

  2. glæder mig til at se dem … og til en blød bluse af alpacca garn

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: