En stor dag for Filippa…

| 8 kommentarer

I dag fik Filippa en overraskelse… En lille sort pony!

Jeg har glædet mig som et lille barn til at give hende den, og i går hentede vi den. I dag kørte vi forbi rideskolen og sagde hej til Sigurd – den pony hun rider på. Hun sagde pænt hej til den og stod så og kiggede – og fik øje på den lille pony med sløjfen på. Vi stod og snakkede lidt om den og hvis det mon var. Jeg fortalte hende at den havde vi købt til hende…

Hun tog det meget stille og sagde pænt tak! Snakkede lidt med hesten – var næsten genert 🙂IMG_0815

Den er 3 år gammel og skal til at tilrides. Den er muligvis i fol… Skal lige have tjekket den! MEN DEN HAR IKKE NOGET NAVN!!! Vi troede det ville være et stort hit selv at finde et navn, men hun kan ikke finde noget, der er fint nok!!! 🙂 Moderens forslag bliver straks afvist. Jeg har foreslået Nikita, Petit og Pepita – men nej, de er ikke fine nok. (Måske vi bare skulle have navngivet den INDEN hun fik den…)

Derfor laver vi en lille konkurrence – foreslå et navn til ponyen 🙂 Præmien er selvfølgelig at få en sød lille hest opkaldt efter sig!!!

IMG_0811

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

8 kommentarer

 1. Hold da op, det må være godt at ha´ en dyrlæge til mor :-)Lyder helt rørende, at hun tog det så stille og roligt 🙂

  Jeg synes afgjort den skal hedde strikkehesten 😉 men jeg er godt klar over, at det nok ikke lige falder i god jord hos din lille pige 🙂

 2. NANNA eller DONNA

 3. Sikke en pragtfuld gave at for. Kan godt forstå at hun er lidt lamslået, men der kommer nok jubel efter et stykke tid. Den skal hedde Pippi.
  Merete

 4. Hvor er hun altså bare sød den lille Minnie, passer perfekt til Filimusen 🙂

 5. Sikke en fin gave, Tina. Det må være himmelsk for en lille hestepige at få sin egen!

  Hvad med at kalde den Honey?
  Honey-pony 🙂

 6. Den er bare kær og meget lille 🙂 Spændende om hun er i fol. Så går der jo noget tid, inden hun kan tilrides for alvor, men at følge sådan et føl er bare en gave, en fornøjelse og meget lærerigt.

  Hvad med Bella? Det betyder smuk på italiensk 🙂
  KH Mette

 7. Tak for alle Jeres forslag – hesten kom til at hedde Minnie – efter Minnie Mouse – som er det store hit!

 8. Åhhh – at have været en flue på væggen – det må have været SÅ dejligt at se hendes reaktion. Tillykke!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: