Andrea….

| 5 kommentarer

… skulle døbes i går… En kollega (moster til dåbsbarnet) havde lovet at bage kransekage – istedet havde hun denne kage med. Chokoladekage med kaffe/chokoladecreme.

Jeg valgte at gøre Andrea lidt mere enkel med færre striber, synes hun blev for rodet med mere…

DSCN3358 DSCN3357

Har i dag fået at vide at den havde bragt smil og lidt tårer frem – så bedre kan det jo ikke være! 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

5 kommentarer

  1. Min første kommentar til min mand på sidelinien: Det er simpelthen løgn, dét der er ikke en kage!

    Men det er det jo 🙂 Hold da op, fantastisk 🙂

  2. Jo, det er såmænd kage både i den hvide og i kroppen – hovedet er bare sugarpaste….
    Men tak!

  3. Hun er skøn 🙂

  4. Jeg er vildt imponeret over dine kage kreationer. De er fantastiske.

  5. Den er så flot

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: