Ny inspiration – ny teknik

| 4 kommentarer

I dag har jeg været på Kreativmesse i Frederecia – bare Helena og jeg.. Det var hyggeligt – hun sad i barnevognen og jeg kiggede mindt lige så meget som mig. Hun skal jo præges tidligt.

Jeg faldt over en stand, hvor jeg troede jeg bare skulle købe en t-shirt med sten i mønster til min store pige… men så viste det sig man selv kunne… 😀

Jeg købte ind til Mickey Mouse og mariehøne – så kunne jeg nemlig bruge de samme farver. Filippa er vild med Mickey Mouse og den lille mariehøne ville være perfekt til Helena.

Da jeg kom hjem og kunne se at de store bonuspiger ikke var for store, hvilket jeg fejlagtigt havde troet!

Så jeg startede med at lave en Mickey som vi strøg på Laura’s top – og hun ser da vældig tilfreds ud.

IMG_0656

 

IMG_0654

Man sætter bare stenene på med bagsiden op – de klistrer let til noget gennemsigtigt plastik, så vender man den rundt, lægger den på blusen og stryger – 5 min efter fjernede jeg plastiken og så var blusen forvandlet til en Mickey Mouse bluse! Hjerterne havde jeg ikke købt – synes den var sødest i den enkle version!

IMG_0647

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Det var da en let og elegant måde at få en ny top på og hun ser jo overmåde tilfreds ud, den skønne pige 🙂

  2. Sjov ide, Laura ser da vældig stolt ud 🙂

  3. Det er sjovt hvordan man kan gaa fejl af hvem der er for stor til hvad!

  4. Smart med de perler.
    Og ja Tina, jeg bor lige mellem Esbjerg og Kolding.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: